Rullbiskviidid

Õhuline mustikarull

Keskmine hinne: 2.96 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Rull tuleb õrn ja õhuline. Kuid mustikate asemel või lisaks võid panna ka vaarikaid. Kogus 10 lõiku.
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistusaeg 15 min + ahjus 20 min

Pane ahi 175 kraadi juurde sooja. Mikserda munavalged kõvaks vahuks. Klopi vähehaaval hulka suhkur ja vanillikastmepulber. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Määri tainas ahjuplaadi ulatuses ühtlase kihina küpsetuspaberile. Küpseta ahju keskosas 20 minutit. Võta ahjust, kummuta teisele küpsetuspaberile ja lase jahtuda. Eemalda pealt küpsetuspaber. Vahusta koor suhkruga. Mikserda hulka toasoe toorjuust. Määri kreem tainale, riputa peale mustikad. Keera rulli. Riputa peale tuhksuhkrut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 03.sept 2015 08:34
Pille Enden vastab, et suhkur kogus on õige, kuna tegu on sisuliselt beseega. See ei ole biskiviittainas.
prooviks ka 02.sept 2015 13:47
Kas siin retseptis peaks olema tegelikult 4 spl suhkrut, mitte 4 dl?
1