Rullbiskviidid

Kohupiima-ananassitäidisega rullbiskviit

Keskmine hinne: 3.34 Allikas: Kohupiimakoogid Autor: Tiina Lebane
Nagu haldjate kook, ühtaegu mahlane ja õrn! Niisuta biskviiti kohe pärast ahjust välja võtmist, see laseb maiuse lihtsalt rulli keerata ja teeb selle mõnusalt mahlaseks. Kogus 8 lõiku. 
Valmistusaeg: üle 60 min

15 minutit + 5‒7 minutit ahjus + 30 minutit külmas

1. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Aseta teine küpsetuspaber tööpinnale valmis ja puista ühtlaselt peale 1 sl suhkrut. Vahusta munad suhkruga.

2. Lisa omavahel segatud kuivained ja sega ettevaatlikult läbi. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 225-kraadise ahju allosas 5‒7 minutit.

3. Vahepeal nõruta ananassikompott ja hoia mahl alles.

4. Võta kuldseks küpsenud biskviit ahjust ja niisuta kohe ananassimahlaga.

5. Seejärel kummuta biskviit, küpsetuspind allpool, tööpinnal ootavale teisele küpsetuspaberile. Eemalda ettevaatlikult biskviidi pinda kattev küpsetuspaber ja lase biskviidil maha jahtuda.

6. Sega nõrutatud ananass ja suhkur kohupiima hulka, vajadusel tee täidis järelejäänud ananassimahlaga vedelamaks.

7. Määri täidis jahtunud biskviidile ja keera see küpsetuspaberi abil tihedalt rulli. Lase rullil enne lahti lõikamist 30 minutit külmkapis taheneda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa