Rullbiskviidid

Aprikoosi-kakaorull

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Valge šokolaadi ja toorjuustukreemi ning aprikoositäidisega kakaorull vajab külmkapis maitsestumiseks vähemalt viis tundi kuni üleöö.
Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Sega omavahel kartuli- ja nisujahu, kakao- ja küpsetuspulber. Sõelu munavahu hulka ning sega ühtlaseks tainaks. Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ja küpseta ahjus 225°C juures umbes 7 minutit. Kummuta põhi teisele küpsetuspaberile, kuhu on puistatud suhkrut. Niisuta jahtunud põhi kohvi-brändi seguga. Sega želatiinipulber veega ja paisuta 5 minutit. Sulata kuumaveevannis ning jahuta veidi. Vahusta vahukoor ja sega juurde vanillsuhkur ning aprikoosikeedis. Lisa želatiinisegu ja sega ühtlaseks. Määri segu põhjale ja keera rulli. Hoia rulli külmkapis kilega kaetult kuni serveerimiseni. Valmista kate. Sulata šokolaad kuumaveevannis. Vahusta vahukoor. Sega omavahel toorjuust ja šokolaad. Lisa õrnalt vahukoor. Kata rull seguga ning puista peale kakaopulbrit. Antud rullist saab umbes 8 lõiku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Eelika01 14.juuni 2010 20:14
Asendasin moosi maasikamoosiga. minul jäi biskviidipõhi paks, oleks saanud lausa 2 teha, kuigi üsna suur ahjupann, halb oli keerata. muidu maitselt supper.
1