Saiad-leivad

Juustu-peekonisaiad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: lory
Peekonitäidisega juustusaiad.
Valmistusaeg: üle 60 min
250 g 9% kohupiima
200 g võid
0,5 tl soodat
soola
2 kl jahu
300 g riivitud juustu
150 g toorsuitsupeekonit
punet
purustatud küüslauku

Sulata või ja sega tainakomponendid omavahel. Pane tainas 1-1,5 tunniks külmkappi. Rulli tainas ümmarguseks ja lõika sektoriteks. Riputa üle juustu, peekonitükkide, pune ning küüslauguga.
Keera sektorid rulli ja küpseta 200º C juures 15-20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
AgaateNetta 16.juuni 2010 11:30
Tegin eile neid pirukaid. Küpsetasin kuni pirukad olid kuldpruunid (enne küpsetamist määrisin ka munaga). Kuid võib öelda, et ca. 10-20 min. (olenevalt ahjust). Punet ja küüslauku panin tunde järgi. Küüslauku 2küünt ja punet võib öelda, et päris korraliku peotäie. Maitse on hea. Võib teinekordki teha :)
1