Tainad

Ananassid kohupiima-muretainas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Eva Palu
Mahlased ananassiviilud krõbedas kohupiima-muretainas.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Näpi jahu sisse külmad võitükid. Kui segu on sõmer, lisa kohupiim ja mätsi tainas kiirelt ühtlaseks. Aseta külmkappi vähemalt 2 tunniks. Taina võid ka eelmisel õhtul valmis teha, siis on seda parem rullida. Nõruta ananassiviilud ja kuivata liigne vedelik köögisalvrätikuga. Rulli tainas võimalikult vähese jahuga pinnal lahti ja lõika ümarad kettad, mis mahuksid ananassiviilude ümber. Rulli ketta servad õhemaks ja kata ananass tainakettaga. Suru kettad suhkru sisse ja aseta, murdekoht all, ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 20-25 minutit, kuniks kettad on pealt helepruunid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Helen 17.veeb 2012 10:21
Mulle ka väga meeldisid. Täna proovime banaaniga.
maarja91 21.jaan 2012 18:10
Väga head :Y
Kristi 18.jaan 2012 17:31
Väga mõnusad ja lihtsad teha! kuna ananass on minu jaoks liiga magus ja virsikukonserv seisis riiulil juba pikemat aega, siis tegin hoopis virsikutaskud.
Tiiu 14.jaan 2012 09:48
Väga maitsvad. Soovitan teha ka teistel.
1