Tordid

Külmutatud mandlitort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Mandlitort, mis ei vaja küpsetamist. Torti võib serveerida otse külmast.
Valmistusaeg: üle 60 min

u 30 minutit + u 3 tundi sügavkülmas.

Purusta keeks ja sega likööriga. Vahusta koor, lisa kohv ja suhkur ning vahusta tugevaks vahuks. Sega purustatud keeks ning sellest segust pool pane 24 cm läbimõõduga lahtikäivate servadega vormi. Pane ka vormi põhja eelnevalt foolium. Pane besee vormi valatud tainale, vala peale ülejäänud tainakogus ning tõsta tort sügavkülma vähemalt 3-ks tunniks. Võta tort külmast ning puista üle mandlilaastudega ja kaunista värskete marjadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Birgit 21.nov 2010 16:59
ei olnud hea
Sonera 18.mai 2008 17:01
Väga lihtne ja hea :) Võib kasutada millist keeksi iganes. Olen teinud nii mandli likööriga kui ka Vana Tallinnaga. Ja teen seda päris tihti. Kuus ikka korra. Säilitan sügavkülmas ja söön jäätise eest. See, et ta rammus on , ei häiri. Võib ju süüa väikese tüki, et saada hea magus maitse suhu. Väga maitsev ka kohvilauas.
pensionär 11.märts 2007 18:42
Tundub lihtne ja hea (kahjuks liiga rammus!) Proovin aga kindlasti ära
1