Lihaga

Veiselihast pajaroog salsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pajaroad Autor: Pille Enden
Vürtsikat pajarooga saab serveerida nii tortiljal kui ka keedetud riisiga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Lõika veiseliha 1,5–2 cm suurusteks kuubikuteks, pruunista kahes jaos pannil õlis ja
pane potti. Lisa hakitud sibul, suurteks tükkideks lõigatud paprika, tomatid ja oad, salsa, purustatud küüslauk ja vürtsköömned. Hauta kaane all madalal kuumusel 1,5 tundi või kuni liha on pehme. Veerand tundi enne hautamise lõppu lisa tükeldatud kartul ja hauta ka need pehmeks. Kes soovib, tükeldab roale ka mõned rõngad tulist värsket tšillit. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri riisi või tortiljadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa