Lihaga

Aiapidaja ühepajaroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti perenaise 100 rooga Autor: Ruth
Ūhepajatoit veiselihaga
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika kartulid, porgandid ja kaalikas kuubikuteks.
Tükelda kapsas ja pane kõik vähese veega keema.
Kuumuta hakkliha pannil kahes jaos kiiresti läbi.
Lisa tükeldatud tomat, paprikad, porrulauk ning hauta madalal kuumusel, kuni köögivili on pehme.
Maitsesta segu üsna tugevasti ja lisa pisut soola.
Kui teise poti aedvili on pehmeks keenud, vala kõik kokku ja sega hästi läbi.
Lisa peenestatud petersell, kuumuta veel paar minutit ning serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mufalda 18.veeb 2011 19:06
Ise teen seda kas kana- v6i kalkunihakklihaga. Hakklihamaitseainet mul kahjuks siin maal pole ja seega olen kasutanud lihamaitseainet ning Aromati. Hea, kerge ja tervislik. Hakkimine v6tab mul yksjagu aega, aga tulemus on seda va'a'rt.
1