Lihaga

Lambahakklihaga täidetud paprikad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Sellise täidisega võid teha ka muid vilju: tomateid, kapsalehti, baklažaane.
Valmistusaeg: üle 60 min

25 minutit + olenevalt köögiviljadest küpsemiseks u 40 minutit

Kogus: 1 portsjon
Lambaliha on ise nii aromaatne, et palju maitseaineid pole vajagi. Samas on siin tšillit sisaldavad maitseainesegud väga kohased.
Sega hakklihatäidise ained ühtlaseks parajalt pehmeks massiks. Eemalda paprikatelt varreosa, haarates ka südamiku koos seemnetega. Täida sisemus maitsestatud hakkmassiga. Aseta viljad tihedalt üksteise kõrvale potti ning vala nii palju vett, et paprikapoolikud oleksid 2/3 ulatuses kaetud. Piserda üle oliiviõliga ning keeda mõõdukas kuumuses pehmenemiseni.
Maitseb hästi nii kuumalt kui ka külmalt koos mõne toeka hapukoore- või jogurtikastmega
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
fix 13.okt 2009 21:01
lambahakkliha tuleb kodus ise teha :P
siirikirikal 14.apr 2008 11:44
Tõsi, meie poodides lammas liiga sage külaline pole. Mina olen lambahakkliha seni turult ostnud.
pääsusilmake 14.apr 2008 10:43
Kus müüakse lambahakkliha? Tartu,Pärnu ja Viljandi poodides pole küll kohanud.
1