Lihaga

ÜHEPAJATOIT LAMBALIHAGA

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Toit saab maitsvam, kui enne hautamise lõpetamisel lisada 100 g tomatilõike.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lambaliha keeda vees pehmeks
lisa peeneks lõigatud kapsas, kuubikuteks lõigatud kartulid ja rasvas hautatud sibul.
Maitsestada soola ja köömnetega ning hautatud pehmeks.
Puistata peale peenestatud maitseroheline.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
vanakubjas 22.nov 2011 14:10
Kinza on koriander eesti keeles.
monarh 08.okt 2004 21:44
Puistata peale veel värsket kinzat, 1 pudel punast veini...Cool!
1