Lihaga

Kapsas hakklihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: kodune
Kapsa-hakklihahautisele annab hõrgu maitse lisatav piim.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Hakkida kapsas paraja suurusega tükkideks ja panna vähese soolaga maitsestatud veega keema.
Kapsa sisse panna kooritud terve sibul, millele on tehtud peaaegu põhjani 2-3 sisselõiget.
Keeta poolpehmeks ja võtta tulelt, sibul visata välja.
Samal ajal pruunistada hakkliha pannil väheses õlis ja maitsestada hakklihamaitseaine, pipra, sojakastme, küüslaugupulbri, purustatud koriandriseemnete ja basiilikuga.
Praetud ja maitsestatud hakkliha panna kapsaste peale ja kuumutada uuesti keema, keerata tuli väiksemaks ning hautada umbes 5 minutit.
Kui kapsal oli liiga palju vedelikku võib selle vähemaks valada.
Segada hakkliha kapsa hulka ja vajadusel maitsestada puljongipulbri ja soolaga.
Valada hautisele piim ja hautada veel 5 minutit.
Piim annab kapsale eriti hõrgu maitse.
Kellele piim ei sobi, võib hautist maitsestada tomatipüree või -pastaga.
Kapsas peaks jääma kergelt krõmpsuv, mitte liiga pehmeks keeta.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
euroneid 03.nov 2008 18:28
hmm see uutmoodi lähenemine...toit tuli väga ahvatlev
pensionär 10.sept 2006 18:26
Milleks sibul välja visata? Teises retseptis tuleb sibul hakkida ja läbipaistvaks praa-
dida, siis lisada kapsas ja pehmeks hautada. Hakkliha võib pudistada ilma praadimata poolvalmis kapsale juurde. Maitseks näiteks köömned ja lõpuks veel veidi kohvikoort. Muidugi ka soola ja pipart maitseks.
dscdrg 18.mai 2006 00:01
tnx ei oleks osanud muidu teha ..esimest korda kokkan c(:
1