Lihaga

Aedoad seente ja tomatitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Köögiviljad ja maitsetaimed.
Hautatud aedoakaunad kukeseente ja tomatitega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Aedoakaunad lõigata 3-4 cm pikkusteks tükkideks ja keeta 15 minutit soola ning piparrohuga maitsestatud vees.
Kurnata ja lasta nõrguda.
Pekikuubikud praadida, lisada sibulakuubikud ja hakitud seened.
Praadida hästi läbi.
Segada juurde aedoakaunad ja hautada 10-15 minutit.
Tomatid koorida (kasta enne sõelal hetkeks keeva vette), lõigata kaheksaks ja segada toidusse.
Kuumutada mõni minut.
Puistata peale hakitud maitserohelist.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa