Lihaga

Põldoakotletid

Keskmine hinne: 3.75 Allikas: Köögiviljad ja maitsetaimed.
Põldoa-kartulikotletid.
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Oad ja kartulid keeta eraldi ja ajada läbi hakkmasina.
Lisada juurde praetud peki- ja sibulakuubikud.
Maitsestada soola ja hakitud maitserohelisega.
Lisada muna ja segada hästi läbi.
Vormida kotletid, paneerida need riivsaiaga ja praadida rasvas.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
alot 22.aug 2016 18:42
Ei saa aru, mitmele on retsept mõeldud. Väidetavalt 1 portsjon, aga 1 kuni 15 portsjonit on samad kogused. Kogu selle ca 600-grammise portsu pakuks küll raske füüsilise töö tegijale. Muidu maitsev.
alot 22.aug 2016 18:35
3 portjonit
1