Lihaga

Täidetud baklažaanid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Köögiviljad ja maitsetaimed.
Lihatäidisega hautatud baklažaanid tomati-sibulakastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Keedetud liha ajada läbi hakkmasina.
Hakitud sibul praadida rasvas, lisada liha ja kuumutada läbi.
Segada juurde puljong, hakitud muna või riis ning maitsestada soola ja pipraga.
Lihatäidist võib valmistada ka toorest hakklihast.
Baklažaanid lõigata pikuti pooleks, võtta välja seemned, täita lihatäidisega ja hautada kuumas rasvas kaanega suletud nõus.
Lisada kuubikuteks lõigatud sibul, puljong ja tomatipüree ning hautada koos läbi.
Puistata peale peenestatud maitserohelist ja juustu.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa