Lihaga

Kapsapajaroog

Keskmine hinne: 3.42 Allikas: 100 rooga
Lihtsalt valmistatav kapsapada riisi ja hakklihaga sobib hästi argiõhtuks.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Tükelda kapsas, porgandid ja sibul. Pane poti põhja vesi. Lisa keeva vette porgandid ja keeda 5 minutit. Lisa kapsas ning kuumuta kõike veel 5 minutit, siis lisa riis. Sega kõik korralikult läbi ja pane potile kaas peale. Lase keeda 15 minutit. Pruunista sel ajal hakkliha ja sibul, maitsesta tugevalt soola ning pipraga ja lisa potti. Lase keeda, kuni kapsas on pehme. Vajadusel maitsesta veel.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maakas 06.dets 2012 09:19
vene rahvas nimetab seda rooga leniivõje kalupsõ ehk siis laisad kapsarullid
kask 25.jaan 2012 14:41
Valan sellele otsa veidi 35% vahukoort ja oleme nimetanud selle katkisteks kapsarullideks.
svenartur 20.jaan 2012 13:46
mina panen kõik korraga oitti ja hautan kuni on valmis, väga maitsev tuleb ja tüli vähem
meggy 18.veeb 2010 14:20
mina keedan kapsast rohkem , seega panen kapsa ennem porganditükke.hiina kasast ilmselt väga keeta pole vaja:)
L78 18.veeb 2010 13:57
Olen seda rooga mitmeid kordi teinud. Hea kerge, lihtne ja tervislik argipäevaroog.
runcis 28.sept 2009 20:10
Täitsa ok argipäeva roog. Tavaliselt teen ühepajatoitu kartuliga, nii et riis oli põnevaks vahelduseks.
soorebane 28.jaan 2009 19:54
Mulle ka väga maitses! Kuna mul oli kodus hiina kapsast, siis sai see tehtud hiina kapsaga, sobis väga hästi.
memmeke 31.okt 2008 17:14
Väga maitsev roog on lisasin vaid mõned tomatid ka veel juurde ja supper oli:):):(:P
1