Lihaga

Kapsa-veiselihavorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Päevaleht - Meeste Elu
Kapsa-veiselihavorm. 1 portsjon - 312 kcal.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha suupärasteks tükkideks. Kuumuta suures kastrulis õli ja prae lihakuubikud läbi. Kui liha on pruunistunud, lisa hakitud sibul ja prae kergelt. Vala puljong lihale. Maitsesta soola, pipra, köömnete ja majoraaniga. Hauta eelsoojendatud praeahjus 180°C juures kaane all 40 minutit. Lõika kartulid, sellerijuur ja porgandid kuubikuteks, porru rõngasteks ning peakapsas laiemateks ribadeks. Lisa köögivili ja loorber vormile ning hauta veel 25 minutit. Garneeri erivärviliste paprikaribadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa