Lihaga

Itaalia lambapajaroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Itaaliapärases lambapajas on tunda päikesekuivatatud tomatite ja pesto maitset.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Lõika liha kuubikuteks.
Viiluta sellerivarred, porgandid, porru, punane sibul ja küüslauk.
Vala patta 2 sl õli. Pruunista liha pajas kuldpruuniks.
Kuumuta pannil 2 sl õli ning pruunista köögivilju mõni minut.
Jaga punane vein pooleks paja ja panni vahel.
Kuumuta 1 minut, sega läbi ning vala köögiviljad patta liha juurde. Vala juurde ka puljong. Sega läbi, kata kaanega ja hauta 1 tund.
Lisa hakitud anšoovised ning päikesekuivatatud tomatid. Sega ja hauta kaane all veel 30 minutit.
Koori šalottsibulad ning pruunista pannil 1 sl õlis kuldpruuniks. Lisa pajale sibulad. Hauta 5 minutit ja maitsesta musta pipraga.
Sega juurde tükeldatud keedetud kartulid, kuumuta veidi ja lisa pesto ning hakitud ürdid.
Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
bersan 09.okt 2012 14:57
Väga, väga maitsev!
Kristjan 04.sept 2010 14:24
super !
1