Lihaga

Terav hakklihahautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Aasiapärane teravamaitseline hautis sobib hästi kokku riisiga. Roa teravust võid ise muuta, vähendades või suurendades tšilli kogust.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta pannil õli, lisa hakkliha ja pruunista 3-4 minutit. Poolita paprikad, puhasta seemnetest ja tükelda. Haki petersell, viiluta küüslauguküüned ning riivi ingver. Sega kõik peenestatud ained hakkliha hulka ja prae 5-7 minutit. Seejärel lisa vesi, sojakaste ja tükeldatud tšilli, hauta 10 minutit. Maitsesta soola, pipra ja jahvatatud paprikaga. Serveeri keedetud jasmiiniriisiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa