Lihaga

Meie pere ühepajatoit

Keskmine hinne: 3.03 Allikas: Pereköök Autor: Katrin Aasmäe
See on meie pere laste lemmik – üllatav, eks! Harilikult lapsed ju keedetud juurvilja ei armasta. Aga haudepotis säilib köögiviljade värvus ja nad ei muutu liiga pudruks.
Kogus: 1 portsjon
Haudepoti põhjas pruunista õlis sibul ja hakkliha, maitsesta soola ja pipraga. Viiluta köögivili ja laota hakklihale kihiti meelepärases järjekorras (ära segamini sega). Lisa veidi vett, maitsesta soola ja pipraga. Hauta pliidil tasasel tulel nii kaua, kuni köögivili pehme. Pärast valmimist raputa peale tilli. Eriti maitsev saab see toit just värsketest köögiviljadest.
Tavaliselt valmistan hakkliha ühepajatoidu jaoks ise – siis on ikka teada, mis sinna sisse saab. Ostan sea- ja veiseliha ja teen neist segahakkliha.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari Leen 01.apr 2011 14:53
Kuna olen suur peedi sõber siis valmistasin toidu topelt peedikogusega ja tulemus oli väga hea, tänud ! Lisasin ka pisut suhkrut.
Lill 25.mai 2010 13:37
Väga- väga maitsev :Y Olin eelarvamustega-eriti peedi osas, õnneks proovisin :)
retseptike 27.aug 2009 10:57
Aga kui palju seda vett seal umbes olema peaks?
Hanna 04.aug 2009 14:32
Kusjuures päris maitsev kukkus välja. Lisasin ainult sutikene ka hapukoort sisse;) Elukaaslane ka kiitis, ütles, et tal oli eelarvamus enne kui sööma hakkas, kuna ta pole enne näinud, et peet seal käiks:)
1