Lihata

Kartulikotletid Parmesaniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kui kasutad toorest või pooltoorest köögivilja, pead kotleti kindlasti pärast ahju järelküpsema panema. Seda enam, et köögiviljakotletid on sageli päris paksud ja vajavad pikemat küpsemisaega.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Koori ja riivi toored kartulid.
2.  Haki sibul ja lisa riivitud kartuli hulka.
3.  Klopi munad segamini hapukoorega.
4.  Sega munamass kartulite hulka.
5.  Lisa kõik ülejäänud komponendid ja sega mass korralikult läbi.
6.  Kuumuta pannil õli ja prae kotletid mõlemalt poolt.
7.  Aseta praetud kotletid ahjuplaadile ja tõsta eelkuumutatud ahju järelküpsema.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
1000V 12.nov 2016 13:09
sibulat küüslauku peterselli ei pannud, ei praadinud ka .kohe ahju. hea sai. parmesani asemel tavaline riivjuust poest
ronn 11.dets 2013 16:01
tainas tuli meeletult vedel! Kas peabki olema?
kokakene 16.veeb 2012 18:30
Mina teen neid juba 3-ndat korda.Super head,kõik mugivad suure isuga :) Paneerin neid enne jahus ka,siis tuleb eriti hea ja püsivad paremini koos:) Mina ei kasuta parmesani vaid tavalist riivjuustu. Soovi-
tan!
piruk 11.veeb 2012 16:32
oikurrja kui hääd tulid! eriti kui jahus veeretada ja ohtras õlis paneerida :)
piruk 11.veeb 2012 15:26
riivisin u 100g suitsuvorsti jäägid ka sisse. teatan varsti tulemusest.
aix 07.apr 2011 09:58
päris hea:D
ene 03.apr 2011 13:12
Valmistasin täpselt retsepti järgi ja välja tuli super hea toit! Nii vähemalt arvasid mu mees ja tütar, kes sõi lõpuks kõik ülejäänud kotletid ära! :D Soovitan kõigile, kuid selle toidu valmistamiseks peate aega natukene rohkem varuma!
NurrMarta 24.juuli 2010 11:50
to aime: retseptikirjelduses on toodud p5 all: lisa kõik ülejäänud komponendid ja sega mass korralikult läbi". St jahu segatakse hulka, paneerimisest ei ole ju sõnagi :) Parmesanikogus on OK, vähemalt veidi jämedamalt riivitud juustu kohta.Kui kasutada poes valmisriivitud jahusarnast peent segu, siis võib ehk tõesti veidi paljuvõitu saada. Kui liiga tugevat maitset pelgad, võid ju asendada Parmesani ka mingi mahedamamaitselise eesti juustuga. Ja Parmesani asemel sobib väga hästi Eestis toodetud Forte laabijuust. Sellises segus ja praetult ei ole peened maitsenüansid nagunii kuigi hästi tunda, hind on soodsam ja ühtlasi toetad kohalikke tootjaid :)
aime 23.juuli 2010 16:29
Sellest jahurollist ei saanud päris täpselt aru: kas seda lisatakse kartulimassile või paneeritakse kotletid jahus? Ja kas parmesanikogus on tõesti nii suur? 4 inimesele 700 g kartuli kohta 4 dl riivitud parmesani?
_lea_ 09.mai 2010 18:20
Suur tänu retsepti autorile! Minu 1,3 aastane tütar keeldus täielikult söömast kartulit, aga need kartulikotletid olid kohe taldrikult läinud.
1