Lihata

Siidjas kõrvitsarisoto

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Angeelika Kang
Pisikeste šalottsibulate, hea riisi ja Itaalia veiniga roale lisavad mahedat maitset kuldkollased kõrvitsatükid. Maitseb üllatavalt hästi ka meestele. Kasuta võimalusel alati isetehtud või fondist (puljongikontsentraat) valmistatud puljongit ning Parmeggiano Reggiano juustu.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sulata kastrulis või ning kuumuta hakitud sibulad ja küüslauguküüned selles klaasjaks. Lisa riis ja kuumuta pidevalt segades veel paar minutit.
2. Vala hulka vein ja lase korraks keema tõusta. Sega juurde tükeldatud kõrvits ning kalla lisaks 2 dl puljongit. Liiguta rooga pidevalt ja lisa vastavalt vajadusele puljongit, kuni umbes 20 minuti pärast on kogu puljong riisi imendunud. Lisa hakitud lehtpetersell ja riivitud parmesan. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Getz 08.okt 2013 18:53
Väga hea sai, sooitan. Tuli tõesti uskumatult siidine. Lisasin koostisosade hulka veel ka suitsukana.
annejeanne 10.okt 2012 14:21
Ei puuduta otseselt retsepti, aga kuulsate toidu-alaste pärisnimede kirjutamise võiksid end toiduekspertideks pidavad isikud siiski selgeks õppida - mainitud kõva laabijuustu nimi on PARMIGIANO Reggiano.
avlis 14.okt 2011 20:17
väga hea .
Irks 12.okt 2011 21:05
Hinne
Irks 12.okt 2011 21:04
Väga originaalne ja maitsev toit. Sobib ka külalistele pakkuda :)
Pille 14.sept 2011 17:48
Tänud,väga maitsev tuli :)
1