Lihata

Läätse-dhal

Keskmine hinne: 2.05 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Kaie Mei
See lihtne hautis on sobiv teisi roogi täiendama, ent samas ka piisavalt toitev, et olla põhiroaks. Eriti hea raita ja naan’idega. Keeda läätsed hästi pehmeks, et ka pärast oleks hea kerge olla. Kurkuma ehk kollajuur, mis annab toidule ilusa värvi, on antiseptilise toimega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Pese läätsed ning pane koos vee ja kurkumaga keema. Keeda 15–20 minutit ehk kuni pehmenemiseni. Kuumuta pannil ghee ja õli segus tšillit ja sibulaviile koos hakitud küüslauguga, kuni need on pruunid. Siis lisa kooritud ja hakitud tomatid ning kuumuta segades koos 0,5 sl karriga ühtlaselt pruunikaks ja koospüsivaks massiks. Lisa läätsed ja kuumuta segades mõni minut. Maitsesta soola ja soovi korral täiendavalt tšilliga ning lisa hakitud koriander.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Vihane kokk 18.märts 2015 16:48
See repsept on täielikult vale. Ingiväär puudub!!!!! Ilma selleta ei ole toidul isegi maitset. Kes loll paneb linsid alguses keema??? Toitu alustatakse tegema hoopis teisel viisil. Kuumutakse rasv,Lisatakse sibul,ingväär,kyys-
lauk,maitseained ja tomat. Ärge palun kirjutage valesid resepte!!
1