Lihata

Juustuga täidetud ahjukartulid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 30 aastat pliidi ääres Autor: Rain Käärst
Mõnus talvine kartulilisand.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Lõika pestud, kuid koorimata kartulitel otsad ära ehk lõika nad tünnikujuliseks.
2. Tee "tünnid" seest õõnsaks ehk uurista neisse lusikaga vähemalt poole kartuli suurune auk ja püüa ääri mitte vigastada.
3. Täidiseks sega toorjuust kokku riivjuustuga, lisa pohlamoos ja tüümian.
4. Lao kartulid ahjupannile ja täida õõnsused täidisega.
5. Küpseta ahjus 180-kraadi juures 40 minutit kartulid pehmeks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Veroniik 30.sept 2012 18:49
Minu arust tulid väga maitsvad! Lisasin veel peekoni viilud sinna peale ja kõrvale köögviljad :)
Merrr 22.märts 2012 13:00
kohutav !
1