Lihata

Üleküpsetatud tomatid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Lihtne lisand liharoogadele.
Valmistusaeg: 20-40 min
Tee tomatitesse paari millimeetri sügavused ristikujulised sisselõiked. Lao tihedalt üksteise kõrvale rasvaga määritud madalasse ahjuvormi ja raputa maitseainetega üle. Küpseta 150 kraadi C juures ahju restil tund aega, seejärel tõsta kuumus 225 kraadi C-ni ja küpseta veel 15 minutit. Pika küpsetusaja jooksul aurustub enamik tomatimahlast ning tomatite maitse muutub tugevamaks.
Paku riisi-, liha- või kalaroogade kõrvale või niisama suupisteks. Soovi korral lao tomatite vahele keskmise suurusega sibulatest lõigatud sektoreid, lõikepinnad üleval. Pintselda lõikepinnad õliga ning raputa üle soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa