Lihata

Karjala kaalikavorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rahvaste toite
Karjala roog. Ahjus küpsetatud kaalikavorm sobib liharoogade lisandiks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Tükeldatud kaalikad keedetakse väheses vees pehmeks, püreestatakse. Keeduvesi kasutatakse supi või kastme valmistamiseks. Püreele lisatakse piim, lahtiklopitud muna ja riivsai, maitsestatakse soola, suhkru ja riivtud muskaatpähkliga. Segu pannakse võiga määritud vormi, küpsetatakse praeahjus 225°C juures helepruuniks (umbes 30-40 minutit). Peale piserdatakse sulavõid. Piima asemel võib vormis tarvitada kaalikate keeduleent. Serveeritakse kuumalt lihatoitude lisandiks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa