Lihata

Kuskuss värvikate köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: toidutare.ee Autor: Maire Suitsu
Maitsev argipäevaroog
Kogus: 4 portsjonit
Lõika köögiviljad väikesteks kuubikuteks. Kuumuta paprikat ja porrut või sibulat mõned minutid suurel pannil õlis, lisa siis vesi ja lase keema tõusta. Kalla juurde kuskuss ja tõsta pann kiiresti pliidilt. Lase pakendil ettnähtud aja jooksul paisuda (tavaliselt 5 minutit), seejärel tõsta kuskuss kahvliga kohevaks. Lisa kõik ülejäänud ained ja sega hästi läbi. Serveeri kohe koos keevas vees kuumaks aetud vorstikestega. Suurepäraselt maitseb kuskuss ka toaleigelt või külmkapis jahutatult, siis aga juba salatina.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Atsinna 07.jaan 2010 12:02
Mina arvan, st värske kurk on selles retseptis kasutusel.
kroska 07.jaan 2010 11:16
kas kurk on värske või marineeritud
1