Lihata

Köögiviljakarri läätsede ja kikerhernestega

Keskmine hinne: 4.31 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda läätsi 20–30 minutit või kuni need on pehmed.

2. Kuumuta kuival pannil vürtsköömned ja koriandriseemned ning purusta uhmris peeneks.

3. Kuumuta pannil õli ja lisa sinepiseemned. Kui need hakkavad praksuma, lisa sibul, ingver, tšilli ja küüslauk ning kuumuta segades, kuni sibul on pehme. Lisa maitseained ja köögiviljad, sega läbi ja kuumuta veel paar minutit. Lisa tomatid, vesi ja pool kookospiimast ning lase vaiksel tulel keeda, kuni köögiviljad on peaaegu pehmed.

4. Sega juurde ülejäänud kookospiim, keedetud läätsed ja kikerherned ning kuumuta u 5 minutit, kuni segu on mõnusa koorese konsistentsiga. Puista valmis karrile peotäis koriandrilehti ja värske tšilli lõike.

HEA TEADA!
Kui eelistad mahedama mekiga karrit, siis vähenda tšillikogust ja eemalda enne hakkimist ka tšilliseemned.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa