Lihata

Leipzigi ühepajatoit

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Tavalisest eesti ühepajatoidust erinev, kuid väga maitsev.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pese köögivili.
Koori spargel ja lõika u 4 cm tükkideks.
Puhasta lillkapsas ja eralda õisikud.
Koori ja lõika kuubikuteks nuikapsas ning viiludeks porgandid.
Pane suurde potti vesi, lahusta selles puljongikuubik ja lase veel keema tõusta.
Tõsta potti kõigepealt lillkapsas, 15 min pärast spargel ja herned, keeda neid u 10-20 min.
Tõsta välja ja nõruta.
Sulata pannil 40 g võid, hauta selles 15 min suhkruherneid, nuikapsast ja porgandeid, maitsesta soola ja pipraga.
Haki petersell.
Sega kõik köögiviljad kokku, maitsesta ülejäänud või ja peterselliga.
Sobiv lisand kõikide liharoogade juurde.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa