Lihata

Aedviljaraguu

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Aedviljaraguu (lillkapsas, seened, herned, spargel, hapukurk, õun) veinikastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Seened ja aedviljad keeta eraldi soolaga maitsestatud vees.
Kui kasutatakse konserveeritud herneid ja sparglit, siis tuleb need lisada toidule enne kuumutamise lõppu.
Jahust, võist ja aedviljade keeduleemest valmistada kaste.
Lisada vein, tükeldatud aedviljad ja seened, kuubikuteks lõigatud õuna ja hapukurk, hakitud murulauk ja sidrunimahl.
Vajaduse korral maitsestada soolaga, kuumutada läbi ja anda lauale.
Kui spargleid ei juhtu käepärast olema, võib katsetada nende asendamist värskete kartulitega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa