Lihata

Seene-läätsepada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Hobuheiniku-läätsepada porru, porgandi ja pastinaagiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Jaota porru pikuti osadeks, loputa ja haki siis väiksemateks tükkideks. Tükelda kooritud juurviljad. Kuumuta kastrulis õli ja pruunista selles veidi juurvilja ning seeni. Lisa vesi ja köögiviljapuljongi kuubik ning pressi hulka soovi korral küüslauguküüned. Küpseta umbes 15 minutit. Lisa loputatud läätsed ja jätka küpsetamist veel 10 minutit. Lisa vajaduse korral vedelikku. Maitsesta basiiliku, rohelise pipra ja suhkruga. Kontrolli maitset ning lisa vajadule ürdisoola. Kaua haududes lähevad läätsed kergesti pudruks. Paku maitsva seene-läätsepajaroa juurde värsket salatit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa