Lihata

Magushapu Savoia kapsas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Magushapu valge või kähar peakapsas kastmes.
Valmistusaeg: 40-60 min
Koori, pese ja riivi jämedalt porgandid. Pese, puhasta ja viiluta tomatid. Kuumuta pannil õli ja hauta selles porgandeid ning tomateid umbes 8 minutit, kuni porgandid on pehmed. Suru köögivili läbi sõela ja sega apelsinimahla, sojakastme ning meega. Lahusta jahu 2-3 sl vees ja paksenda sellega kaste. Hauta kastet veel umbes 5 minutit. Puhasta ja pese peakapsas, eemalda lehed ja lõika umbes 2 cm ristkülikuteks. Jaga kapsas nelja portsjonisse. Prae igat portsjonit pannil õlis pidevalt segades umbes 5 minutit. Lisa kastmesse kapsas ja keeda veel 5 minutit. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa