Lihata

Redisekarri

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Vürtsikas redisekarri on sobiv lisand praetud lihalõikude juurde.
Valmistusaeg: 20-40 min
Puhasta, pese ja koori redised ning lõika õhukesteks ribadeks. Koori ja haki peeneks küüslauk ja sibulad. Kalla tomatid üle keeva veega, koori ja tükelda. Kuumuta kastrulis või ja riputa sisse karri, ristiköömned ja pipar ning hauta veidi. Lisa sibul, küüslauk ja ingver ning moori umbes 5 minutit. Sega juurde redis, sool ja sojakaste ning keeda nõrgal kuumusel umbes 15 minutit. Lisa tomatitükid, pähklid, koorejogurt ja sidrunimahl ning hauta veel 2 minutit. Riputa peale petersellilehti. Paku lisandina praetud lihalõikude juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa