Lihata

Porgandieskalopp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja Aed.
Vürts annab läbinisti taimepõhisele juurviljahautisele eskaloppi meenutava maitse.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Puhasta porgandid ja lõigu suurteks tükkideks. Koori ning viiluta sibulad. Prae tükeldatud porgandeid ja sibulaid mõne minuti jooksul võis, aga ära lase pruunistuda. Riputa jahu peale ja vala vesi vähehaaval juurde. Lisa puljongikuubik, sojakaste, loorber ja vürts. Hauta tasasel tulel kaane all, kuni porgandid on pehmed (umbes 25 minutit). Maitsesta soolaga ning sega hulka hakitud petersellilehed ja murulauk. Serveeri keedukartulite ja marineeritud peediga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa