Lihata

Rohelised oad magushapude sibulatega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Roog sobib eraldi nii taimetoitlastele kui ka lisandiks kala ja liha juurde.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1.  Keeda oad soolaga maitsestatud vees.
2.  Samal ajal viiluta sibul ja haki tšilli.
3.  Kuumuta pannil või ja selles suhkur. Lisa pannile tšilli ja sibul.
4.  Vala pannile ka äädikas ja maitseained ning kuumuta, kuni sibul on muutunud klaasjaks.
5.  Serveeri kausis oad, millele aseta ka sibul.
# Kui sul ei kodus riisiäädikat, saad hakkama ka punase veini äädikaga. Kui ka seda ei ole, võid äädika asendada värske sidrunimahlaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
m. 20.sept 2011 20:30
Soovitan proovida! Mulle meeldis.
1