Eesti

Kartuli-lihasoust

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Roog on tuletatud vanast heast Eesti toidust nimega killatuhlid ja koosneb vaid neljast komponendist. Rammus ja tõhus kõhutäis toiudab näljasemagi mehe.
Valmistusaeg: 40-60 min

55 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha viiludeks ja keeda soolaga maitsestatud vees 20-30 minutit, kuni liha on poolpehme. Vala keeduvesi ära ning lisa hapukoor ja 2-4 dl vett (nii et roog oleks kaetud). Lisa kooritud ja kuubikuteks lõigatud kartulid ning hauta madalal kuumusel, kuni kartulid on pehmed (umbes 15 minutit). Maitsesta soolaga. Serveeri hapukurgi või -kapsaga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa