Eesti

Lillkapsasupp suitsulõhega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Supid Autor: Epp Mihkels
Lillkapsapüreesuppi lisa serveerimisel veidi kuumsuitsukala.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika lillkpasas õisikuteks ja haki varreosa peeneks, et kiirendada keemist. Haki peeneks ka sibul ka küüslauk. Lase puljongil keema minna ja tõsta leemesse esmalt lillkapsavarred, siis sibul ja küüslauk. Keeda paar minutit ja lisa siis lillkapsaõisikud - nii pehmenevad kõik komponendid üheaegselt.
Haki kalafileed väiksemateks tükkideks, et neid oleks hea supi peale serveerida.
Kui kapsas on pehme, püreesta supp blenderis või saumikseriga ühtalseks. Lisa sulatatud juust ja veidi soola-pipart nin suirsta segu uuesti ühtlaseks.
Serveerimisel tõsta supp taldrikusse, säti keskele tükeldatud kala ja raputa juurde ka natuke hakitud värsket tilli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
R. 07.nov 2013 15:59
Mina panin sulatatud juustu tunduvalt rohkem ja asendasin suitsukala suitsupeekoni tükikestega.
Repsikk 12.aug 2012 12:53
Mõnusalt siidine ja kreemjas. Mul oli väiksem lillkapsas, siis lisasin ka ühe porgandi juurde...värv jäi ikkagi valge :).
1