Eesti

Seapõsest pajaroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Lihtne Eesti köök, mille head tavad on tänaseni säilinud.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Viiluta seapõsk ja pruunista paar minutit paksupõhjalises potis.
2. Haki kaalikas ja sibul suurteks tükkideks.
3. Lisa köögiviljad potti ja pruunista paar minutit.
4. Lisa puljong, maitseained ja ürdid ning küpseta rooga umbes 20–30 minutit.
SOOVITUS:
* Kaalika asemel võid julgelt lisada patta ka porgandit ja teisi juurikaid.
* Peale rosmariini võid maitseks lisada majoraani ja tüümiani. Samuti sobib paja hulka lisada valget veini.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa