Eesti

Hakklihakaste peedi ja kapparitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Magus peet hakklihakastmes.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki sibul ja prae pannil klaasjaks.
2. Lisa hakkliha ja prae läbi.
3. Riivi keedetud peet jämeda riiviga ja haki kapparid. Lisa mõlemad hakkliha juurde ja kuumuta läbi.
4. Lisa hapukoor ja lase kastmel keema tõusta.
5. Sega tärklis veega ja lisa keevale kastmele.
6. Maitsesta soola, pipra ja värske hakitud peterselliga.
7. Serveeri praetud kartuliga.
SOOVITUS:
* Tärklise võid segada ka puljongiga, see annab kastmele lisamaitset.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 14.jaan 2012 16:57
Mmm, mulle väga meeldis! :)
1