Eesti

Ühepajatoit hakklihaga

Keskmine hinne: 1.75 Allikas: Pereköögi kokaraamat Autor: Lia Virkus
Hakklihast ja köögiviljast valmistatud ühepajatoit maitseb hästi argiõhtul. Soovi korral võid roa nädalalõpus valmis teha ja argipäeval töölt tulles üles soojendada.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
Pruunista tükeldatud sibulad, küüslauguküüned ja hakkliha. Maitsesta soola-pipraga. Kalla peale keev puljong. Lisa kooritud ja tükeldatud kartulid ning 10 minuti pärast ka külmutatud köögiviljad, hauta pehmeks. Sega hulka oakonserv, kuumuta veel 10–15 minutit. Maitsesta sidrunipipraga ja sega hulka ohtralt hakitud ürte. Lase valmis roal kaane all seista 10 minutit, enne kui sööd.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ilriina 08.mai 2012 13:56
super!
uffa 02.apr 2012 15:28
väga hää!
1