Eesti

Köögiviljaga maksapihvid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kotletid Autor: Raili Mikk
Kartul, porgand ja peekon muudavad maksa spetsiifilise maitse sootuks mahedamaks. Tasub proovida ka neil, kes seni pole maksa oma lemmikuks pidanud.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta maks kelmest ja haki noaga peeneks või purusta köögikombainis. Haki peekon. Riivi kartulid, porgand ja õun. Sega kõik ained hoolega kokku ja maitsesta. Vormi kotletid, tõsta lusikaga pannile ja prae mõlemalt poolt madalal kuumusel vähemalt 5 minutit. Serveeri praetud sibula, pohlamoosi ja kartulipudruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kissukene 04.apr 2012 12:21
Vahest aitab see, kui panna pätsikesed hästi kuumale pannile, siis võtab ruttu kooriku ümber ning siis madalamal temp. edasi praadida, olen niiviisi kohupiimakotlette teinud. Aga toitu ära visata... see ei mahu pähe
Roxy89 03.apr 2012 20:52
Mismõttes toit lihtsalt prügikasti visata! :O Kindlasti oleks saanud tekstuuri selliselt parandada, et toidust asja oleks saanud...kasvõi midagi teistsugust- vormiroog või mõni muu segutoit...
Näljane 03.apr 2012 18:06
Proovisin ja kahjuks sai kogu kraam prügikasti saadetud. Praadimisel jäi pannile ainult puder. Ei hoidnud absoluutselt kokku.
1