Eesti

Väikesed seenepirukad spinati ja suitsujuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Muredas tainas seened suitsujuustu ja spinatiga maitsevad hästi puljongi, supi vői klaasi veini kõrvale.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 min + 30 min külmkapis +20 min ahjus

Mőőda kaussi jahu ja sool, lisa külm või ja haki noaga läbi. Lisa vesi ning suru ühtlaseks tainaks. Keera toidukilesse ja pane vähemalt pooleks tunniks külmkappi. Tükelda seened, rebi spinatilehed ribadeks, haki porru. Prae eelnimetatud aineid õlis 4–5 min. Sega hulka purustatud küüslauk ja suitsujuust. Maitsesta soola ja pipraga. Jahuta. Rulli tainas jahusel laual lahti, lõika sellest umbes 10 cm kettad, pane ühele kettapoolele peale umbes 1 sl täidist. Keera teine pool peale ja suru ääred kokku. Lao pirukad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja määri pealt munaga. Küpseta 225-kraadises ahjus 18– 20 min.

Kogus 18 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kaire 23.veeb 2013 16:10
Tegin, seenetüidis on väga maitsev. ühest kogusest minul üle 12 tk välja ei tulnud . ei sisu ega taigent. Maitselt väga head, teen teine kordki.
1