Eesti

Röstitud rabarberid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Lihtsusest hoolimata on see kevadisest rabarbrist magusroog erakordselt hõrk. Jogurtit võiks eelnevalt nõrutada, nii saad kreemise lisandi, mis maheda maitsega täiendab siirupis küpsenud rabarbrit. Jogurti asemel võid serveerida ka jäätisega.
Valmistusaeg: 20-40 min

Ettevalmistus 10 min + ahjus 10–15 min + 1 tund jogurti nõrutamiseks

Kogus: 4 portsjonit
Pane jogurt umbes tund enne serveerimist marliga kaetud sõelale nõrguma, nii saad rabarbrile kreemise lisandi. Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõika rabarbrivarred 5 cm juppideks. Sulata pannil või, lisa rabarbrijupid ja suhkur. Kuumuta läbi ja tõsta koos panniga (või vala ahjuvormi) ahju. Küpseta 10–15 minutit, kuni rabarber on pehme, kuid mitte lagunenud. Poolita vanillikaun ja kraabi välja seemned, sega nõrutatud jogurtiga. Serveeri kuuma rabarberiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa