Eesti

Tervisejook tatraga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tatratoidud Autor: Nelly Vahtramaa
Tatrajahul on kerge pähklimaitse, see on kergesti seeditav ja gluteenivaba ning seda võib lisada toidule ilma eelnevalt töötlemata.
Valmistusaeg: kuni 20 min

5 minutit või üle öö

Kogus: 1 portsjon
Jook on maheda maitsega ning valmib kiiresti ja lihtsalt. Valmista see võimaluse korral eelmisel õhtul,
aga kui unustad, siis saad väga hea joogi ka 5 minutiga. Soovitatav on kasutada ise kuumtöötlemata mahedast toorpiimast tehtud hapupiima, mahedat jogurtit või keefirit. Silmale ilu, kehale bioaktiivseid aineid ja head maitset lisavad värsked marjad või toormoos.

1. Pane õhtul keefiri- või hapupiimaklaasi tatrajahu ja mesi või meesegu.

2. Lase seista võimalusel üle öö.

3. Sega ning söö või joo ära enne hommikusööki (sobib tarvitada ka hommikusöögi asemel). Kui soovid juua jooki õhtul, tee see valmis hommikul – hea oleks seda juua 2 tundi enne magamaminekut.


SOOVITUS!
Mee asemel võid kasutada värsket marjapüreed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa