Eesti

Köögivilja-seenesalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Köögivilju ja seeni sisaldav hoidis sobib nii praekõrvaseks kui supipõhjaks. Sobivad nii värsked kui kupatatud seened.
Valmistusaeg: 40-60 min
2 liitrit

1. Värsked seened puhasta, tükelda ja kuumuta kuival pannil, kuni seentest eralduv vedelik aurustub. Kalla potti.

2. Lisa seemnetest puhastatud ja tükeldatud paprikad, kooritud ja viilutatud porgandid ja sibulad, tükeldatud tomatid ning hakitud küüslauk.

3. Kalla peale õli, kuumuta keemiseni, maitsesta soolasuhkruga ning hauta tasasel tulel umbes 30 minutit. Maitse ja vajadusel lisa veel soola või suhkrut.

4. Sega juurde äädikas ja tõsta pott pliidilt.

5. Jaota kuumadesse steriliseeritud purkidesse, kaaneta ja säilita jahedas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa