Eesti

Saiapannkoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Soe eine, parim hapukoore ja moosiga.
Leota sai kuumas piimas, sega ühtlaseks massiks, lisa suhkruga vedeldatud pärm, munad ja sool. Klopi tainas ning pane seejärel sooja kohta, kata kinni ning lase kerkida u 2 tundi. Kerkinud tainast küpseta väikesed pannkoogid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maamoor 18.jaan 2009 11:19
Kuna tegu Vanaema kokaraamatu retseptiga,siis usun,et tulemus on super.Mäletan lapsepõlvest,et kõik need huvitavad söögid ja hoidised,mida vanaema valmistas, olid erakordselt lihtsad,maitsvad ja tervislikud.Lisaks oskasid meie vanaemad elada väga kokkuhoidlikult.-
Nii,et mina igatahes proovin selle retsepti järele.:Y
pisike kukkel 17.aug 2005 18:16
Arvan, et kerkimata pärmitaigen ei jõua kohe ahju pistes hästi kohevaks muutuda. Saiataigent ju ka kergitad ja tead kui ilusad need on.Pärmiseened tahaksid äkki veidi aega saada.
bimmu 07.dets 2004 10:24
Päris huvitav asi. Peab proovima ja midagi miksida oma poolt.
punanina 16.nov 2004 19:18
kas keegi proovinud on,et kuidas ka maitsevad?
mannu 13.aug 2004 22:57
mis juhtuks kui panna tainas kergitamata küpsema?
1