Hispaania

Vahuveini-granita

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Cava-vahuvein ei ole ainult tähistamiseks, vaid sellest saab valmistada põneva ja laheda magustoidu.
Valmistusaeg: üle 60 min

ettevalmistus 15min + 4 tundi külmas

Kogus: 4 portsjonit
Vala vahuvein madalasse vormi ja pane sügavkülma 1–2 cm kihina. Külmuta peaaegu tahkenemiseni – u 3 tundi. Lõhu tekkinud jää kahvliga. Lisa sidruni mahl ja koor ning suhkur, sega kahvliga läbi. Pane veel 1 tunniks sügavkülma. Rebi mündilehed pisikesteks tükkideks ja sega kahvliga segule juurde, nii et tekkinud jää puruneb võimalikult väikesteks tükkideks. Tõsta klaasidesse ja lase 10 minutit seista, et see pisut sulaks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tiiigrike 17.apr 2008 16:08
kuuma ilmaga väga super (y) ja maitse poolest ka mõnus
1