India

Lambapilaff

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 450 retsepti laiast maailmast
See roog pärineb Inda-Indiast.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika lambaliha kuubikuteks, pane laia madalasse nõusse. Riputa üle karri, sibula, küüslaugu, ürtide ja tšilliga, sega hästi läbi. Kata lõdvalt toidukilega ja lase tund aega jahedas marineeruda.
Sulata potis või ja prae liha 5-10 minutit, kuni liha üleni pruunistunud. Lisa puljong ja kookospiim, lase keema tõusta, seejärel vähenda kuumust ja keeda tasasel tule ca 35 minutit, kuni liha on pehme.
Lisa must pipar, tomatid, suhkur, roheline sibul ja riis. Sega hästi läbi ning vähenda kuumust. Jälgi, et vedelik ulatuks vähemalt 2 cm üle riisi, vajadusel lisa vett.
Keeda pilaafi 25 minutit, kuni riis on pehme. 
Serveerimiseks sega sisse veidi võid, kaunista rohelise sibulaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liisa001 06.apr 2010 13:47
Väga maitsev tuli. Lisasin ka veidi sojakastet ja t?illikastet hautamise käigus.
1