Itaalia

Šokolaaditort (jahuvaba)

Keskmine hinne: 3.62 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Kaie Mei
Torta di cioccolata ehk Itaalia päritolu kook on parim vaarika- või granadillikastme ning koheva vahukoore või jäätisega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Pane tükeldatud šokolaad sulavõisse ja sulata segades ühtlaseks. Eralda munakollased munavalgetest. Vahusta munakollased suhkru ja vanilliga kohevaks. Löö teises nõus munavalged kergelt vahtu, lisa tuhksuhkur ning jätka vispeldamist, kuni saad tugeva läikiva vahu. Sega munakollasevahu hulka mandlipuru, sool ja pisut jahtunud sulašokolaad. Sega ettevaatlikult munavalgevahuga ning vala ettevalmistatud küpsetusvormi. Küpseta 180-kraadises ahjus 25 minutit. Hea nii soojalt kui ka jahtunult.
Kogus 12 lõiku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Loore 24.okt 2014 18:46
Oled seda kooki mitmeid kordi teinud. Alati on tulnud imemaitsev ja ka teised on kiitnud :)
Trips 12.mai 2012 20:53
Väga hea kook tuli ;) :Y
mmm 20.dets 2011 20:52
niiiiiiiiiiiiiiiiiii-
iiiiiiiii isuäratav
1