Itaalia

Focaccia ehk Itaalia sai

Keskmine hinne: 4.55 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Itaalia sai, mis sobib hästi võileivatordi põhjaks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Lahusta pärm veega, lisa suhkur, sool, õli ja jahu ning sega tainas. Sega korralikult u 5 minutit.
Lase kerkida u 30 minutit rätiku all. Määri õliga 30 x 40 cm ahjupann. Vajuta kerkinud tainas ühtlaselt pannile ja lase veel kerkida u 40 minutit rätiku all. Küpseta 200-kraadise ahju alumises osas u 30 minutit. Valmis saial lase jahtuda rätiku all.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kokkaja 03.veeb 2009 18:53
Väga-väga maitsev asi! Kuna oliivõli kodus polnud, tegin tavalise toiduõliga ja maitse on ikka super! Mees arvas, et ku ta üksi kodus oleks, siis sööks süüdimatult pool saia korraga ära! :)
gioo 26.juuli 2006 17:45
tegelicult on see pizza pòhi ja selle taignale vòib ka vàga vabalt musti oliive lisada.kellele maitseb mediteraania kòòk siis seda tasub proovida kindlasti.kòige parem tuleb ta puukùttega pliidis
1