Itaalia

Itaalia pada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Erinevad tomatikastmed lisavad lihtsale pajaroale itaaliapärast hõngu. Soovi korral sega vahetult enne serveerimist hulka ka peotäis värsket hakitud punet või basiilikut, mis muudab maitse ja aroomi veelgi paremaks.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Keeda makaronid rohkes soolakas vees peaaegu pehmeks. Prae suures paksupõhjalises kastrulis hakkliha, viilutatud šampinjonid ja tükeldatud sibulad, maitsesta soola, küüslaugupipra, hakklihamaitseaine ja liha üldmaitseainega. Kuumuta kastmed ning sega kokku ülejäänud ainetega, sealhulgas nõrutatud makaronidega. Serveeri pajarooga hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kristi 12.apr 2012 14:41
Mina segan kokku salvesti itaalia ja mehhiko kastmed, punaseid ube lisan ka. Kooslus on imehea. :)
Isehakanud 03.apr 2012 16:27
Mina kasutan tavalist tomatipastat või purustatud tomateid, lisada võib basiilikut, küüslauku.
teele 01.apr 2012 10:33
Tahtsin küsida mihukest kastet oleks hea kasutada pole varem neid kastmeid proovinud ja kas ma pean need kastmed eraldi kuumutama
Irmps 28.märts 2012 15:27
Uncle Ben's kaste .... Itaaliast on ju asi kaugel.
Liis 02.juuli 2010 11:36
Väga, väga hea! Olen teinud korduvalt ja viib keele alla!
Kessukas25 06.mai 2010 20:19
Väga, väga hea toit.Just sööme perega.Seda teen kindlasti teinekord veel.Tasub proovida.
1